Willem van Abcoude Pleinfeest - Zaterdag 14 september 2019

Het jaarlijkse Willem van Abcoude Pleinfeest wordt dit jaar gehouden op zaterdag 14 september 2019!

Dit jaar heeft het pleinfeest het thema STRATENSTRIJD. Door een urban voetbaltoernooi van teams van 4 buurtgenoten wordt ruimte gegeven aan de competitiviteit van onze buurt. Kijk snel op de inschrijfpagina wat jij kan doen om ervoor te zorgen dat jouw straat wordt uitgeroepen tot BESTE STRAAT van het Pleinfeest.

Daarnaast houden we een fietsenparade en een taartenbakwedstrijd. Genoeg gelegenheid voor iedereen om je talenten te laten zien (en proeven).

 

Het programma van 2019:

14:00 uur - START Pleinfeest met STRATENSTRIJD en diverse spellen voor kinderen

15:00 uur - Fietsenparade: versier je fiets, kom om exact 15:00 uur naar het plein en fiets mee met de parade rond het plein!

15:30 uur - Taartenbakwedstrijd: beter in taarten versieren dan fietsen versieren? Leef je uit en zet je mooiste én lekkerste creatie neer op de wedstrijdtafel zodat je buurtgenoten kunnen stemmen op jouw patisserie!

16:00 uur - bar open

17:00 uur - prijsuitreiking STRATENSTRIJD, spellen en taartenbakwedstrijd

17:30 uur - start Griekse BBQ (schrijf je in!!!) - Neem je eigen bord en bestek mee!

19:30 uur - Coverband "El Kartel": na hun meer dan succesvolle Pleinfeestdebuut vorig jaar staan deze feestbeesten weer klaar om te rocken!

21:00 uur - DJ Jasper - De nieuwste aanwinst van het pleinfeest draait de hele dag, maar gaat als het donker is pas echt goed los!

01:00 uur - Einde